Cursussen op afstand:  ***   UWTH Level 1  ***   The Board of Knowledge 1 en 2  ***   The Board of Knowledge 3  ***   The Board of Angels  ***   Angelic Healing with Gemstones  ***   The beyond 1, 2, 3, 4, 5  ***   New Earth Teachings 1 t/m 9  ***  
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
Tel: 0492 - 321198
info@aardeschool.nl
   

Nieuws bij Aardeschool


Nieuwe Initiaties  

De Nieuwe Initiaties zijn voor diegenen die één of meerdere Universal White Time Healing cursussen hebben gedaan. Zoals jullie wel weten, voelen en ervaren hebben, zijn er vele veranderingen gaande. Zowel hier op onze Moeder Aarde als in het Universum. En dat dit niet altijd soepel verloopt in deze crisistijd hebben we ook allemaal kunnen zien. Het is dan ook moeilijk om balans en harmonie te bewaren.

Daarom organiseer ik op 4 november 2012 een dag om iedereen informeren over de Nieuwe Initiaties die nu beschikbaar zijn.
Tevens krijgt iedereen dan de gelegenheid om deze initiaties te ontvangen.

Klik hier voor meer informatie


UWT Healing voor kinderen: Leraren Opleiding in 2 dagen  

Deze cursus leidt u op tot leraar voor UWT Healing voor kinderen, waarmee u zelf kinderen White Time healing kunt leren. Hiervoor moet u wel al UWTH level 1 leraar zijn.

Klik hier voor meer informatie...Het Pakket: Meditaties om energie uit te balanceren en verhogen

Channie Centara Cha heeft een pakket in de vorm van meditatie’s gestuurd, die ons kunnen helpen onze energie uit te balanceren en te verhogen, maar ook om de aarde en alles wat er op leeft te helpen.

Probeer ze zeker uit, het is echt de moeite waard. Wanneer je met deze meditatie’s gewerkt hebt kun je de opvolger hiervan gaan gebruiken.

Wanneer je mensen kent die hier voor openstaan kun je dit pakket doorgeven of samen met hen de meditatie’s doen.

HET PAKKET: Om de Juiste Frequentie te Bereiken voor Jezelf en Anderen

Wat Ter Wereld is Gebeurd en is Niet Gebeurd op Aarde?

Waar Staan We met De Nieuwe Aarde en Ruimtereizen?

Wat We Kunnen Doen Om te Stijgen in De Nieuwe Hogere Vibratie, Onze Wereld te Veranderen en Het Nieuwe te Ontmoeten!


Hieronder vindt u de Voortzetting van het Werk met Het Gevorderd Pakket.
HET PAKKET: Voortzetting van het Werk met Het Gevorderd Pakket

Dit gevorderde deel van Het Pakket, laat je verder groeien dan wat je frequentie voorheen was. Dit pakket helpt je tevens om met je vrienden en dieren te werken om hun frequentie te verhogen en hen te helpen. Het middelste gedeelte van dit pakket kun je gebruiken, voor jezelf en voor onze Spirituele Evolutie.


Open White Time avonden.

Regelmatig is er een Open White Time avond. Heeft u Reiki of White Time gedaan of bent u gewoon geinteresseerd, iedereen is welkom. U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Ook kunt u middels een korte behandeling kennis maken met de UWT healing energie. Op het einde van de avond is er de mogelijkheid een inwijding te ontvangen die u spiritueel in harmonie brengt. Wilt u komen, bel dan even met Ine Suiker. (Klik hier voor meer informatie en cursusdata.).


Cursus Archetype healing 1.

In de cursus Archetype healing Level 1 maakt u kennis met de techniek Archetypes of Spiritual Healing van Colin Bloy. Met deze techniek kan heel nauwkeurig worden vastgesteld waar de oorzaak van klachten zit en kan de blauwdruk van dat wat verstoord is op etherisch niveau worden hersteld. Geeft inzichten en directe voelbare verbetering van klachten.
Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan deze cursus, neem dan even contact op met Ine Suiker. (Klik hier voor meer informatie en cursusdata.).Cursus Archetype healing 2.

In de cursus Archetype healing Level 2 leert u gevorderde technieken van Archetype Healing. U leert onder andere te werken met de archetypen van het DNA en er wordt dieper ingegaan op het oplossen van trauma's.
Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan deze cursus, neem dan even contact op met Ine Suiker. (Klik hier voor meer informatie en cursusdata.).Cursus Universal White Time Healing Level 1.

In de cursus Universal White Time Level 1 leert u: contact healing, chakra's balanceren, reiniging van auras, afstands healing voor mensen en omstandigheden en healing van dieren, planten, water en materieële zaken. U gaat werken met Universal White Time, de energie die alle kleuren bevat en waarin alle tijd één is. Door deze cursus te doen kunt U niet alleen werken met deze nieuwe tijds energie doch wordt alles wat u ooit heeft geleerd over healing enorm versterkt.
Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan deze cursus, neem dan even contact op met Ine Suiker. (Klik hier voor meer informatie en cursusdata.).Cursus Universal White Time Healing Level 2.

In de cursus Universal White Time Level 2 leert u: het herstellen van energielekken, het totaal balanceren van het lichaam, balanceren met de kleur rood, diepe reiniging van maag en longen, geavanceerde technieken van chakra's balanceren, geavanceerde vorm van afstands healing en het gebruik van visualisatie technieken om lichtbuizen en lichtmuren te maken.
Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan deze cursus, neem dan even contact op met Ine Suiker. (Klik hier voor meer informatie en cursusdata.).Cursus Universal White Time Healing Level 3.

De eigenlijke naam voor de cursus Universal White Time Healing Level 3 is HEALER EXCELLENT For THE WORLD. In deze cursus leert u te werken met hogere energieën van Universal White Time Healing. De Makers van White Time Healing kijken vol verwachting toe of u deze grote stap in uw ontwikkeling gaat zetten. U leert de basis van het werken met de hogere energieën en tekens van White Time healing, van aura interpretatie en het scannen van het lichaam.
Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan deze cursus, neem dan even contact op met Ine Suiker. (Klik hier voor meer informatie en cursusdata.).Cursus Universal White Time Healing Level 4.

De cursus Universal White Time Healing Level 4 cursus, is een unieke belevenis in kosmische energie en verbinding. De eigenlijke naam is HEALER EXCELLENT For THE UNIVERSE.
Hier leert u verder te werken met de hogere energieën van Universal White Time Healing. De Makers van White Time Healing begroeten de deelnemers in hun midden nu deze de Universal White Time Healing Higher School of Education afmaken. U leert uzelf te openen voor nieuwe hogere spirituele dimensies en helpt daarmee anderen op hun weg naar waarlijke verlichting. Verlichting vol Liefde, Vreugde en Harmonie.
Heeft u nog vragen of wilt u deelnemen aan deze cursus, neem dan even contact op met Ine Suiker. (Klik hier voor meer informatie en cursusdata.).Opleiding leraar UWTH.

Ine is door Channie Centara Cha uitgekozen en opgeleid tot Hoofdleraar Universal White Healing voor Nederland. Daardoor kunt nu bij haar ook tot leraar UWTH worden opgeleid. Hebt u vragen hierover of bent u geinteresseerd, neem dan persoonlijk contact met haar op. (Klik hier voor meer informatie en cursusdata.).

   

Bron van innerlijke vrede.

Informatie over:

Universal White Time Healing

Via deze link kunt u informatie opvragen over Universal White Time Healing

Boeken door Channie Centara Cha

Archetype Healing


Via deze link kunt u informatie opvragen over archetype healing

New Earth Teacher cursussen

Via deze link kunt u informatie opvragen over New Earth Teacher cursussen

Weekend van Eenheid


Via deze link kunt u informatie opvragen over de nieuwe weekenden: Verbinden in Eenheid.

Tai Chi Chuan

Via deze link kunt u naar een pagina met Taichi achtergronden en beelden.

Activatie Helmond

Via deze link kunt u informatie opvragen over de activatie van Lichtstad Helmond