Cursussen op afstand:  ***   UWTH Level 1  ***   The Board of Knowledge 1 en 2  ***   The Board of Knowledge 3  ***   The Board of Angels  ***   Angelic Healing with Gemstones  ***   The beyond 1, 2, 3, 4, 5  ***   New Earth Teachings 1 t/m 9  ***  
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
Tel: 0492 - 321198
info@aardeschool.nl
Leraren voor de Nieuwe Aarde


Algemene Info New Earth Teacher


Volgens verschillende voorspellingen en berekeningen, waarvan die van het oude Maya volk wel het meest duidelijke is, groeit Moeder Aarde nu in deze tijd naar een hoger bewustzijn. Niet alleen de Aarde zit in dit proces maar ons hele zonnestelsel en galaxis groeit mee. Deze nieuwe staat van bewustzijn wordt ook wel de vijfde dimensie genoemd. Dit is een hogere frequentie vorm waarin andere natuurwetten gelden.

Op dit moment komen steeds meer aanwijzingen, feiten en synchronische toevalligheden naar boven die dit evolutie proces onderschrijven. Een van de meest bekende daarvan is de Shumann Resonantie. Deze techniek wordt veel gebruikt bij de NASA en het militair. Duizenden jaren lang stond zij op 7.83 SR en is nu in een heel korte tijd verhoogd naar 13 SR.

Ook zijn de laatste paar jaren de Zonnenvlammen groter dan ooit. In het magnetische veld dat de Zon omgeeft, de heliosfeer, is de helderheid van de gloeiende plasma in de voorste punt met 1000% gestegen. Je kunt dit ook met je blote oog zien de zon is gewoon lichter, witte geworden. De conclusie die hieraan verbonden wordt is dat we in een stukje ruimte terecht komen waar de energie hoger geladen is.

De Aarde zelf heeft in de laatste 30 jaar een toename van 400 tot 500% in vulkanische activiteiten.

Ook laten de UFO's zich steeds duidelijker zien, bijvoorbeeld in Mexico, Maart 2004. In Nederland was dit zelfs op TV in het journaal te zien. En algemeen bekend zijn natuurlijk de graancirkels, die ons cel bewustzijn activeren, aanwijzingen en steun geven.

De spirituele ontwikkeling wordt beschouwd als het meest belangrijke voor de evolutie van de aarde en diens mogelijkheid tot groei. Spirituele informatie en begrip van je omgeving beschermt en vermindert het risico op vergissingen.

Deze New Earth Teacher cursussen, 10 in totaal, ondersteunen Moeder Aarde, jezelf en al het leven in deze veranderingen.

Deze informatie is zo belangrijk dat als je de opleiding volgt, zelf meteen al vanaf level I, leraar bent en dat zo een goede verspreiding van deze informatie garandeert, vandaar de naam Nieuwe Aarde Leraar.

Je hebt geen andere vooropleiding nodig als de Liefde voor Moeder Aarde, het medeleven, compassie en de behoefte in je hart Haar te helpen. Doe je dit actief, bijvoorbeeld door een "Nieuwe Aarde" cursus te geven, dan is de liefde en energie die je van Moeder Aarde terugkrijgt enorm.

De informatie die je hier krijgt is nergens anders op de aarde te vinden. Hoe komt dit? Channie Cha Centara, die in haar fysieke lichaam ons universum doorkruist en daar ook haar educatie heeft gekregen, heeft heel gewoon aan de tafel gezeten met die wezens die gespecialiseerd zijn in het vak "ascend-sisting". Het is dus hun job, om planeten die naar een andere dimensie/bewustzijnsniveau groeien te assisteren in hun proces. Zelf groei je ook enorm mee en je wordt als het ware een voorloper in dit proces.

Ik groet jullie in het licht van de meest Stralende, namasté

Ine Darinah Soél