Voortzetting van het Werk met Het Gevorderd Pakket

 

Door Channie

 

Als eerste wil ik zeggen dat ik erg blij ben met jullie geweldige werk en inzet voor de Aarde en de mensheid. De frequentie en vibratie van mensen dieren en de natuur heeft erg geholpen voor alles en iedereen. Ikzelf heb best veel gewerkt met het eerste pakket, maar ook met dit meer gevorderde deel, dat me toestond verder te groeien dan dat wat mijn frequentie voorheen was.

Dit pakket heeft me tevens geholpen om met mijn vrienden en dieren te werken om hun frequentie te verhogen en hen te helpen. Het middelste gedeelte van dit pakket kun je gebruiken als je wat tijd over hebt, voor jezelf en voor onze Spirituele Evolutie.

 

Als je het eerste Pakket al gedaan hebt zal dit Pakket een makkelijkere manier zijn om door te gaan, met jezelf in de energie te verhogen, en zo ook je vrienden, de dieren en de natuur. Voor dit pakket is het niet nodig dat er genoeg mensen mee werken om de kritische massa te bereiken. Voor het vorige Pakket was dit wel zo, maar niet voor het vervolg. Blijf alstublieft Het Pakket met mensen delen want er zijn nog niet genoeg mensen mee bezig om de kritische massa te bereiken. Je bent dus vrij om Het Pakket en zijn opvolger met zo veel mogelijk mensen te delen als je zelf wilt.

 

Dikke knuffels,

Channie.

 

 

Het eerste deel is voor jezelf.

 

Begin met rustig te gaan zitten in een ontspannen staat. Laat je geest vrij zijn en zorg dat je door niets gestoord wordt. Adem een paar maal om echt te ontspannen en laat je schouders een beetje zakken terwijl je toch rechtop blijf zitten. Sluit je ogen en stel je voor dat er zich een enorme witte Zon voor je bevind. Zie dat er uit deze Zon overal zichtbaren stralen komen. Deze stralen zijn klein, en er zijn er miljoenen aan de oppervlakte. Voel dat je gezicht, je Derde Oog, je Thymus, je Hart chakra en je Solar plexus bijna wakker worden door deze bestraling. Zie nu dat jezelf in de kwaliteit van deze Zon geplaatst wordt. Sta fier rechtop in de frequentie van de Zon.

 

Zeg nu dat je wilt dat de Zon je geaccepteerd, omarmt en van je houdt.

Gebruik deze woorden:”Ik zoek begeleiding. Ik zoek kennis. Ik zoek de vibratie voor een vervolg.”

 

Ontspan je dan nog meer. Zie dat de Zon een nieuwe frequentie/vibratie uitzendt. Hoor en ontvang dan een weten, misschien gesproken zonder woorden. Het zal lijken alsof iets je opvult met een nieuw weten. Iets wat je kunt oefenen in het leven. Een veilig gevoel dat je een antwoordt hebt en dat je je geen zorgen over je toekomst hoeft te maken. Ontvang dan de begeleiding van deze kwaliteit van de Zon. De begeleiding is Licht en zal je altijd volgen overal waar Licht is. Maar het gaat ook diep bij jezelf naar binnen en licht je binnenste op. Deze nieuwe vorm van Licht komt in je cellen en atomen en zorgt ervoor dat je de juiste richting ingaat en de juiste dingen doet. De begeleiding is meer dan een gids of een leider. Je hele lichaam begint begeleiding te krijgen.

 

Vraag nu opnieuw de Zon om je te accepteren, te omarmen en van je te houden. Deze keer zal er een gevoel van warmte beginnen te ontstaan midden in jezelf, en deze warmte zal zich naar buiten uitbreiden tot in je handen en je voeten. Als het je hoofd bereikt, is daar een helderheid in je geest en het lijkt alsof je op een heldere manier kunt denken en handelen. Ontspan je dan nog meer. Stap dan langzaam terug uit de Zon en zie de Zon dan kleiner en kleiner worden totdat deze gewoon weer een van de vele sterren aan de hemel wordt.

Kijk dan neer op jezelf en zie dan dat je Licht bent geworden en straalt zoals één van de vele sterren aan de hemel. Stijg dan langzaam op naar een positie in het sterrenstelsel met de andere sterren. Ontspan je dan en blijf in dit gevoel zo lang je wilt.

 

 

 

Voor als je even tijd hebt.

Je kunt dit zowel binnen als buiten doen. Het is een kleine meditatie waar je jezelf verbindt met De Aarde en met alles om je heen maar ook je hogere frequentie.

Als je buiten bent, begin dan met naar De Aarde te kijken. Buig of ga zitten en zeg,”Hier zie ik De Aarde. Hier voel ik De Aarde (raak de Aarde aan). Ik wil verbonden worden met De Aarde en ik wil Haar helpen op te stijgen naar Haar nieuwe niveau. Accepteer mijn werk en laat mijn energie stromen van mijzelf naar Jou. Hart naar Hart, wij verbinden en geven.”

 

Ga zitten met gesloten ogen. Laat de energie van De Aarde omhoogkomen en in je Hart. Open dan je ogen en kijk op en denk,”Lucht naar Lucht, ver weg naar dichtbij, Universum en Creatie, hoor mijn wens. Ik wens om de frequentie die nodig is naar beneden te brengen rondom mij. De frequentie die nodig is voor alles en iedereen. Ik wil als een instrument worden voor de Kracht en de Vibratie. Laat de frequentie door me heen de bodem in gaan. Ik accepteer mijn rol als dit gereedschap voor alles.”

 

Ontspan en neem De Lucht in je op, voel de ruimte buiten De Lucht en het Universum. Verbind je met de Creatie en word er een deel van. Beweeg bijna langzaam mee met de Creatie’s energie. Neem de Vibratie in je op en laat het door je Kruin chakra naar beneden gaan (als je op de grond zit, laat je basis chakra meewerken en verzekeren dat de energie de grond in gaat).

Open je ogen en raak de grond aan en kijk naar je handen. Laat in gedachten je handen naar beneden schijnen met de nieuwe frequentie. Sluit je ogen opnieuw en voel dat het Licht zelfs sterker wordt. Probeer te voelen dat de energie in je handen pulseert en door stroomt.

 

Ga dan recht op staan. Als je kunt, strek dan je handen boven je hoofd en maak vervolgens een vloeiende beweging naar beneden en sta daar dan met de handpalmen omlaag. Denk dan, Bij deze, manifesteer ik al de energieën die ik naar beneden heb gebracht. Het Universum en de Creatie hebben met me en door mij heen gewerkt. Laat hen door gaan met dit werk waar en wanneer dit nodig is.”

 

Dit is het einde van het tweede deel

Als je binnen bent, probeer dan de dingen te zien en te voelen alsof je buiten bent.

 

Voor vrienden en dieren en ook de natuur.

Begin met het vragen van een vriend van je, een dier of de natuur, of ze hier aan willen deelnemen. Het is natuurlijk makkelijker om een vriend te vragen dan een dier. Maar je kunt altijd in je hart voelen of het goed is om dit te doen als het dieren of de natuur betreft.

 

Als je het eerste deel van Het Pakket gedaan hebt en het eerste deel  van dit document, dan ben je klaar om het voor anderen te doen.

 

Steek een kaars aan op een tafel voor je, liefst op een kandelaar. Vraag dat je in staat mag zijn de Vibratie vast te houden en door te geven aan je vriend, een dier of de natuur. Dan begint de ceremonie.

 

Denk, Bij deze zal deze ceremonie …………..Openen naar een hogere frequentie/vibratie.

Bij deze, vraag ik mijzelf te verbinden met de Witte Zon en met de hoogste vibratie in deze creatie. Ik laat mezelf een gewillig instrument zijn om energieën omlaag te halen en door te geven aan………….”.

 

Sluit je ogen en stel je voor dat je vriend tegenover je zit, aan de andere kant van de kaars. Met een dier kun je natuurlijk hetzelfde doen. En als je vriend bij je op bezoek is kan hij het natuurlijk fysiek tegenover je gaan zitten aan de andere kant van de kaars

 

Zie nu de Witte Zon boven je met daarboven dat het gevoel van de heelheid van de Creatie. De hoogste vibratie van de Creatie vloeit omlaag in deze Witte Zon.

De miljoenen stralen van de Witte Zon zenden nu de vibratie met deze hogere frequentie uit. Je wilt de stalen bijna zien pulseren en vibreren met deze hogere frequentie. Zie nu hoe deze stralen de buitenkant van je vriend bereiken, het dier of de natuur of waar je mee wilt werken. Eerst zal de persoon, etc.., opgelicht worden alsof helder daglicht op hen schijnt. Dan wordt Het Licht opgenomen door het lichaam en kunt je plotseling zien dat ze Het Licht zelf uit gaan stralen en dat ze worden zoals deze prachtige Zon.

 

Zeg vanbinnen in jezelf,”Zonneschijn MEEILOW frequentie, laat de Kracht van Ware Kracht beginnen. Laat de frequentie van Creatie vrij om me heen zijn. Verlicht mijn……… met liefde en kracht. Omarm met gratie de totaliteit van………..”

 

Ga terug en kijk of verbeeld je dat je vriend, etc.., nu de Ware Frequentie van een nieuw begin draagt. Voel in je hart een nieuwe verbinding tussen jullie twee. En dat jullie in dezelfde frequentie zijn. Open langzaam je ogen en doe vervolgens wat je wilt