Nieuwe agenda augustus t/m december 2023.  ***  Healingsessies op afspraak.
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
Tel: 0492 - 321198
info@aardeschool.nl

Spirituele groei

Spirituele workshop met Jhadten Jewall

Jhadten Jewall; Nieuwe Goddelijke Stralen
Workshop Jhadten Jewall “De kristallijne Essentie van het nieuwe Paradigma”
Zaterdag 1 en zondag 2 april 2022
 

De kristallijne Essentie van het nieuwe Paradigma

Galactische Portalen van Licht Opening!

Toen we de drempel van de Winterzonnewende 2022 overstaken, kwamen we in de energieën van 2023. Onmiddellijk voelde ik de energie van dit jaar als delicaat, verfijnd, subliem en elegant. Komend uit de aarde als ook uit de hemel was een geheel nieuwe frequentie geboren. De subtiele kristallijne energieën van de Aarde leken ons te openen voor nieuwe open galactische portalen van licht. In plaats van naar het Hart van Moeder Aarde te reizen om deze frequenties te verkennen, werden we geleid om ze van binnen uit te ontdekken. Daarbij bleken de nieuwe galactische lichtpoorten ook in onszelf te zijn. Voor mij leek het alsof we een punt in onze spirituele ontwikkeling hadden bereikt waar echt alles in onszelf zit en wordt vastgehouden.

Het oprijzen van onze zielsenergie uit onszelf is nu tastbaarder dan ooit en geeft ons meer duidelijkheid in onze begeleiding, meer vertrouwen in de kracht van onze ziel om een nieuwe realiteit te manifesteren, en meer vreugde in het vieren van het leven. De edelstenen die nu naar ons komen, zijn uniek en zo krachtig op hun eigen individuele manier als nooit tevoren. Ze begeleiden ons hoe in een actieve bewustzijnsstaat te zijn, komend uit de werkelijkheid in plaats van erop te reageren vanuit oude denkpatronen en geloofssystemen.

De urgentie om het verleden los te laten en alle conditioneringen die we hebben ervaren, wordt steeds belangrijker. Deze nieuwe kristallijne essentie ondersteunt ons enorm krachtig in dit streven om onze bewustzijn, ons zelfbeeld te verschuiven. Bewust leven als meester van ons lot is op dit moment de hoogste prioriteit voor spirituele wezens.

In deze workshop gaan we de Lichtstad Emmen activeren, want hier wordt de energie van de nieuwe Kristallijne Essentie vastgehouden voor heel Nederland. We zullen meditatie, initiatie en tonen gebruiken om de nieuwe energieën te ervaren en volledig te belichamen op een leuke en speelse manier.

Komt allen.

Namaste!

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragen


Soul Readings en je zielspotentie.
Deze readings geven informatie over je ziel, de reden waarom zij is geïncarneerd en hoe je jezelf het best kan focussen op de missie van je ziel.

De soul readings zijn persoonlijk en duren ongeveer 1 uur.
Van uw reading wordt een CD-opname gemaakt.
De kosten voor een soul reading zijn € 175,-.

Meer informatie vindt u ook op: www.sacredspaces.net

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragenWie is Jhadten Jewall
Jhadten Jewall Jhadten Jewall (*Canada, 1951) studeerde linguïstiek, literatuur, filosofie en onderwijs in Basel. Hij woonde 10 jaar in Zwitserland en 8 jaar in Japan. Hij gaf er les aan de universiteit, studeerde Zen en ging diep graven in de metafysische wereld van kennis. Zijn training in de metafysische wereld omvatte kristal-healing, shamanisme en verschillende vormen van trillinggebaseerde healing, alsook het werken met de aboriginal-cultuur. Hij heeft ook geleerd om te channelen voor groepen en aan hun trilling te werken om de structuren van de toekomst van binnen uit te activeren.
Jhadten leeft in Canada, geeft wereldwijd les en gidst groepen tijdens reizen naar heilige plaatsen. Hij is een uitstekend klankheler (sound healer) en maakte verschillende CD's met dit onderwerp. Jhadten is een getalenteerd workshopleider met heel veel humor. Hij weet te onderwijzen zonder dogma’s en ondersteunt ieders zoektocht naar de persoonlijke waarheid. Jhadten neemt intuïtief energie waar en heeft geleerd deze in illustraties dicht te benaderen.
Jhadten zet zich in voor evolutie in vrede en heelheid van de mensheid. De eerste stap naar dat doel is persoonlijk bewustzijn en focus. Hiervoor gebruikt hij Soul Essence Readings, Soul Portraits, geleide meditaties, spirituele reizen en workshops.


Activatie van de 17 chakra's

17 chakra systeem 17 chakra systeem

Een van de eerste dingen die Jhadten ons bracht is het 17 chakra systeem. Deze is door Jhadten Jewall in 1994 aan de mensheid gegeven via een channeling van de Elohim.
De energie bouwt u op door verbinding te leggen met de aarde en de zon en energie daarvan in en daarnaar uit te ademen.

De uitgebreide meditatie kunt u bestellen op http://sacredspaces.net/product-category/products-cd/.


Activatie van de City of Light Emmen, NL Activatie van de City of Light Emmen, NL
City of Light Sevenum, NL