*** Nieuw: cursus Angelic Healing with Gemstones ***     *** Nieuw: cursus Board of Knowledge 3 ***     *** Nieuwe Cursus data beschikbaar ***
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
info@aardeschool.nl

Spirituele groei

Spirituele workshop met Jhadten Jewall

Jhadten Jewall Workshop Jhadten Jewall “Het Jade Hart van Compassie”
Zaterdag 4 en zondag 5 april 2020

Jhadten heeft vele Heilige reizen geleid en vooral op zijn eerste Heilige reis kwamen hij en zijn medereizigers oog in oog met hun ziel te staan. Hij ervoer zijn Ziel als het Jade Hart van Compassie in de Smaragd Boeddha van de Eeuwigheid. Na overleg met de Elohim Angels of Light, de zielsfamilie van Jhadten, werd hem verteld dat deze ervaring ook kon worden gecreëerd in de heilige omgeving van een workshop door af te stemmen op de heiligheid van de omgeving. Met veel enthousiasme en opwinding heeft Jhadten deze workshop ontwikkeld om anderen in staat te stellen hun ziel zo direct mogelijk te ervaren. Zijn ervaring nam alle twijfel weg over zijn identiteit en missie als ziel, wat het waardevolste deel van hem is gebleken in zijn persoonlijke groei en ontwikkeling.

In deze workshop leert u:
  1. Hoe u verbinding maakt met het goddelijke aspect van uw ziel en wat haar kwaliteiten zijn.
  2. Hoe u inter-dimensionaal kunt reizen om te verbinden met verschillende hogere frequenties van uw ziel en ze te belichamen.
  3. Hoe u de missie en het doel van uw ziel in deze incarnatie verheldert.
  4. Hoe u deze persoonlijke verbinding met uw ziel gebruikt om alle trauma in uw DNA-codes te wissen en de gaven, talenten en mogelijkheden van uw ziel te activeren.
  5. Hoe u deze energieën laat klinken en ze implementeert in uw dagelijkse leven.

In deze workshop zal Jhadten u voorbereiden op de ervaring van de ontmoeting met uw ziel en door geleide meditaties u zo direct mogelijk met uw ziel verbinden. Werkend in paren en als groep, worden met geluid deze ervaringen verankerd in deze dimensie van de werkelijkheid.

Aan de hand van deze ervaringen zullen we zo veel mogelijk toepassingen van deze energie in uw dagelijks leven onderzoeken. Deze oefeningen worden aangevuld met zo veel mogelijk verschillende fysieke, emotionele en mentale oefeningen om ervoor te zorgen dat ze volledig verankerd zijn in uw bewustzijn en op een dagelijkse basis te gebruiken zijn.

Tip: Voor deze workshop heeft Jhadten van de deelnemers bij aanmelding hun volledige naam, geboortedatum en geboorteplaats nodig, zodat hij zich zorgvuldig kan voorbereiden op de workshop, om de best mogelijke ervaring te creëren.

We zullen als een doel van de hele groep ook de nieuw ontdekte energie van de City of Light Weert gebruiken.

Kom de kracht van dit gereedschap ervaren, en ga mee met deze wonderbaarlijke reis naar geweldige ervaringen en grotere kracht. We kijken ernaar uit om u daar te zien. Namaste!

Zo gauw de flyer met de details van de workshop beschikbaar is kunt u die hier downloaden.

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragen

Soul Readings en je zielspotentie.
Tijdens zijn bezoek in Nederland kan Jhadten ook een beperkt aantal soulreadings doen.
Deze readings geven informatie over je ziel, de reden waarom zij is geïncarneerd en hoe je jezelf het best kan focussen op de missie van je ziel. De reading duurt een uur en wordt opgenomen op CD. De prijs van de reading is € 175,-.
Heb je interesse in een reading, laat het dan zo spoedig mogelijk weten.

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragen

Wie is Jhadten Jewall
Jhadten Jewall Jhadten Jewall (*Canada, 1951) studeerde talen, literatuur, filosofie en onderwijs in Basel. Hij woonde 10 jaar in Zwitserland en 8 jaar in Japan. Naast docent aan universiteiten, bestudeerde hij Zen en verdiepte zich in de metafysica van kristalhealing, sjamanisme, energetische healing vormen en werken met de aboriginal cultuur. Hij channelt de energie en vibraties van groepen om toekomstige structuren in de mensen te activeren.
Jhadten leeft in Canada, geeft over de hele wereld workshops, begeleidt spirituele reizen, is een begaafd sound healer, produceert meditatie-opnames en maakt persoonlijke readings. Hij heeft veel humor, is niet dogmatisch en benadrukt de noodzaak om in alles je persoonlijke waarheid te volgen.
Jhadten zet zich in voor evolutie in vrede en heelheid van de mensheid. De eerste stap naar dat doel is persoonlijk bewustzijn en focus. Hiervoor gebruikt hij Soul Essence Readings, Soul Portraits, geleide meditaties, spirituele reizen en workshops.

Activatie van de 17 chakra's

17 chakra systeem 17 chakra systeem

Een van de eerste dingen die Jhadten ons bracht is het 17 chakra systeem. Deze is door Jhadten Jewall in 1994 aan de mensheid gegeven via een channeling van de Elohim.
De energie bouwt u op door verbinding te leggen met de aarde en de zon en energie daarvan in en daarnaar uit te ademen.

De uitgebreide meditatie kunt u bestellen op http://sacredspaces.net/product-category/products-cd/.

Activatie van de City of Light Weert, NL
City of Light Weert, NL