Cursussen op afstand:  ***   UWTH Level 1  ***   The Board of Knowledge 1 en 2  ***   The Board of Knowledge 3  ***   The Board of Angels  ***   Angelic Healing with Gemstones  ***   The beyond 1, 2, 3, 4, 5  ***   New Earth Teachings 1 t/m 9  ***
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
info@aardeschool.nl

Spirituele groei

Spirituele workshop met Jhadten Jewall

Jhadten Jewall; Verlichting door Aanwezigheid
Workshop Jhadten Jewall “Verlichting door Aanwezigheid”
Zaterdag 16 en zondag 17 april 2022

Verlichting door Aanwezigheid

Werken met de Acht Krachtplekken van Nederland om de wereld te zegenen!

Op dit moment is onze hoogste prioriteit om in het heden te zijn.
Als we te veel bezig zijn met onze verwachtingen van de toekomst, beperken we onze mogelijkheden enorm.
Als we proberen vast te houden aan het verleden, zullen we enorm lijden.

De pandemie heeft ons laten zien dat we nooit zullen terugkeren naar het 'normaal' dat we misschien eerder hadden en om een zeer goede reden. In zulke verdeeldheid zaaiende tijden moeten we meer dan ooit gefocust zijn op de mogelijkheden van het heden.

Dit jaar zijn vooral onze intuïtie en inspiratie vermogens drastisch vergroot om nieuwe oplossingen te vinden voor onze uitdagingen. Dienstbaar zijn aan Moeder Aarde en de Mensheid is in deze tijd heel belangrijk en geeft de grootste beloningen. Dus gebruiken we geluid en kristallijne frequenties en maken we verbinding met de 8 krachtplekken in Nederland:
  • Den Haag
  • Middelburg/Vlissingen
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Maastricht
  • Groningen
  • Noord-Holland (Alkmaar)
  • Hunebedden (Drenthe)

Door te verbinden met deze heilige ruimtes krijgen we de kracht van Moeder Aarde en de Hemelen (want een krachtplek is waar de twee elkaar gericht ontmoeten) om de Aarde en de Mensheid te zegenen met de nieuwe patronen van de Schepping die nu zo noodzakelijk zijn.

Ook zullen we ons verbinden met de Niveaus van het Paradijs, een hogere zielsfrequentie die resoneert met de Inner City matrix en de Droom van Moeder Aarde, om deze nieuwe patronen van Schepping binnen te halen. Het is een zeer opwindende streven, omdat we nog zelden met deze niveaus in contact zijn geweest.

De Kristalbewakers van het Universum werken door deze niveaus om een diepere verbinding te bieden met de Bron, de hoogste frequenties van onze Zielen.

We zullen de City of Light Drachten activeren omdat dit gebied de kracht van Aanwezigheid voor Verlichting verankert voor heel Nederland.

Nieuwe klank-vibraties rijzen op met deze nieuwe Creatie patronen en ik kan niet wachten ze allemaal met u te ontdekken. De City of Light laat een prachtige, heerlijke energie zien.

Komt allen.

Namaste!

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragen

Soul Readings en je zielspotentie.
Deze readings geven informatie over je ziel, de reden waarom zij is geïncarneerd en hoe je jezelf het best kan focussen op de missie van je ziel.

De soul readings zijn persoonlijk en duren ongeveer 1 uur.
Van uw reading wordt een CD-opname gemaakt.
De kosten voor een soul reading zijn € 175,-.

Meer informatie vindt u ook op: www.sacredspaces.net

Klik hier voor aanmelden of meer informatie opvragen

Wie is Jhadten Jewall
Jhadten Jewall Jhadten Jewall (*Canada, 1951) studeerde linguïstiek, literatuur, filosofie en onderwijs in Basel. Hij woonde 10 jaar in Zwitserland en 8 jaar in Japan. Hij gaf er les aan de universiteit, studeerde Zen en ging diep graven in de metafysische wereld van kennis. Zijn training in de metafysische wereld omvatte kristal-healing, shamanisme en verschillende vormen van trillinggebaseerde healing, alsook het werken met de aboriginal-cultuur. Hij heeft ook geleerd om te channelen voor groepen en aan hun trilling te werken om de structuren van de toekomst van binnen uit te activeren.
Jhadten leeft in Canada, geeft wereldwijd les en gidst groepen tijdens reizen naar heilige plaatsen. Hij is een uitstekend klankheler (sound healer) en maakte verschillende CD's met dit onderwerp. Jhadten is een getalenteerd workshopleider met heel veel humor. Hij weet te onderwijzen zonder dogma’s en ondersteunt ieders zoektocht naar de persoonlijke waarheid. Jhadten neemt intuïtief energie waar en heeft geleerd deze in illustraties dicht te benaderen.
Jhadten zet zich in voor evolutie in vrede en heelheid van de mensheid. De eerste stap naar dat doel is persoonlijk bewustzijn en focus. Hiervoor gebruikt hij Soul Essence Readings, Soul Portraits, geleide meditaties, spirituele reizen en workshops.

Activatie van de 17 chakra's

17 chakra systeem 17 chakra systeem

Een van de eerste dingen die Jhadten ons bracht is het 17 chakra systeem. Deze is door Jhadten Jewall in 1994 aan de mensheid gegeven via een channeling van de Elohim.
De energie bouwt u op door verbinding te leggen met de aarde en de zon en energie daarvan in en daarnaar uit te ademen.

De uitgebreide meditatie kunt u bestellen op http://sacredspaces.net/product-category/products-cd/.

Activatie van de City of Light Drachten, NL
City of Light Drachten, NL