Nieuwe agenda augustus t/m december 2023.  ***  Healingsessies op afspraak.
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
Tel: 0492 - 321198
info@aardeschool.nl
Kinder Whitetime
 

Kinder White Time Healing  

Brief aan de ouders van kinderen,
die geïnteresseerd zijn in Whitetime healing.
 

Zelfs kinderen kunnen leren heling te geven. Ze zijn eigenlijk heel goed in het uitvoeren van de kennis en de genezende kracht zelf. Ja, kinderen kunnen heling geven en het is mogelijk om zeer jonge kinderen, baby's of jonge kinderen en ook kinderen en tieners de Universal White Time Healing te leren en te initiëren.

Inwijding

Als deze inwijding aan baby's wordt gegeven, is dit meer voor een bescherming in deze harde wereld, die soms zeer gemeen en pijnlijk voelt voor baby's. En triest genoeg, kunnen het zelfs familieleden zijn die dit de kinderen aandoen. Een ingewijd kind heeft een zeer goede bescherming en zal verder niet meer betrokken raken in te moeilijke serieuze dingen of ervaringen in hun leven. Natuurlijk zal het kind gewoon doorgaan met de dingen die het moet doen in het leven en zo ook zijn levenslessen krijgen en er van leren. Dus het is niet zo dat ze afstand nemen van alle “nare” ervaringen die ze tegen kunnen komen in het leven. In het latere leven, kan het opgroeiende kind zelf beslissen wanneer het gebruik wil maken van de heling, of het wil laten rusten of alles volledig wil sluiten.

Gevoeligheid

Kinderen zijn gevoeliger dan volwassenen en reageren daarom meer op heling, zowel bij het ontvangen van de genezende energie maar ook wanneer ze het zelf geven. Laat uw kind heling ervaring en doe dat in een kalme en vredige omgeving. Stel geen vragen wanneer Uw kind heling geeft en schep geen verwachtingen of probeer hem/haar niet dingen voor U of voor iemand anders te laten doen. Sommige kinderen houden echt van heling en houden ook ervan om heling te geven. Anderen zijn een beetje terughoudender of verlegen ook om genezing zoals White Time te ontvangen en ook onderling met vrienden onder elkaar kunnen ze erg verlegen over dit onderwerp zijn. Laat uw kind daarom vrij om dat te zeggen wat het zelf wil, over het feit dat het een UWTH cursus heeft gevolgd. Laat het spelen met de kracht zoals het kind dit zelf verkiest. De energie is zeer sterk, maar kan nooit iemand kwaad doen en het is nooit slecht voor het kind om daadwerkelijk te spelen met de kracht. De kracht weet, dat op dat moment een kind het instrument is en past zichzelf aan dit feit aan. De White Time energie zou door zijn kracht nooit een schokkende ervaring of angst oproepen bij een kind, het is meer een aangename manier van aanraken, als een zacht briesje van de lente, gevuld met zonnestralen.

De White Time geeft het kind, zoals een mooie regenboog, alle kleuren om mee te spelen. Het kan worden ervaren als een zeer fel wit licht, bijvoorbeeld als ze hun ogen dicht hebben en ze kunnen ook andere kleuren ervaren. Het kan ook zijn dat het kind en de kracht ervoor kiezen om eerst nog wat te groeien voordat deze meer krachtige ervaring komt. Het hangt af van wat goed is voor het kind.

Ze zullen leren om iemand te behandelen door hun handen op te legen en ook om een heling op afstand te geven. Ook leren ze hoe ze hun helingkanaal kunnen openen met een woord en hoe ze deze weer kunnen sluiten. Daarna kunnen ze heling geven zo lang als ze zelf willen. Er staat geen specifieke tijd voor. Het is wel belangrijk dat het kanaal weer gesloten wordt na een heling, maar de energie weet dat het een kind betreft en het sluit zich zelf als het kind vergeet het te sluiten.

Een behandeling op afstand gebeurt een beetje anders dan een contact behandeling door handoplegging. Het kind heeft dan twee tekens wanneer het de heling op afstand doet en een van die tekens, het eerste teken is voor kinderen tussen 7 en 12. Als het kind 12 jaren oud is dan kan het de inwijding voor volwassenen krijgen en ook de rest van het cursusmateriaal met de afstandhealing zoals de volwassenen dat doen.

Voor kinderen tussen 0 en 7 jaren oud, zijn er speciale tekens voor de afstandheling. Of deze ook daadwerkelijk gebruikt kunnen worden ligt aan de ontwikkeling van het kind. Is het kind al erg volwassen voor zijn/haar leeftijd en wil het ook echt werken met de heling?

Het kind zal ook de Golden Movement leren en dit geeft het kind de mogelijkheid om met speciale energieën te werken. Baby's zijn erg gefascineerd door de Golden Movement energieën. Als je deze beweging kent, dan kun je een bal van deze energieën maken en voor een baby houden. Ga dan spelen met deze energieën voor de baby. Deze zal met alle waarschijnlijkheid stoppen met lachen en gefascineerd toekijken.

De kleine kinderen van rond de 2 jaren oud, reageren erg goed op aura's omdat zij nog steeds de aura's kunnen zien. Zo kunnen zij zien wie hun ouders zijn. Als er meer kinderen zijn in de familie en het kind dat de UWTH heeft geleerd is de oudste, dan kunnen ze met de jongeren en/of de baby spelen en de Golden Movement voor ze doen. Om te werken met de UWTHeling is erg goed voor de relatie van de kinderen onderling!

Als je kind zijn/haar kamer moet opruimen, laat het dan de healing aanzetten. Dan zal het opruimen gemakkelijker hun makkelijker afgaan. Alles wat een beetje saai, of veel werk, of een misschien beetje droevig is voor het kind, kunnen ze als “gemakkelijker” ervaren als ze de heling aanhebben. Dus vraag ze gewoon dan de heling te openen.

Je kunt ook vragen of de kinderen heling doen op hun mobiele telefoons en/of computers of andere dingen die een elektrisch veld om zich hebben. Op de mobile telefoons kan bijvoorbeeld contact heling gegeven worden waardoor het kind minder lang zal praten en daardoor minder is bloot gesteld aan de radiatie. Zelfs op computers of computerspelletjes kan heling gedaan worden, voor een meer normalere wijze van gebruik aangezien de tijd. Als het over geld of een creditcard gaat, dan kun je ook je kind vragen daar een heling op te geven zodat ze het geld niet zullen verliezen of aan ongewenste dingen zullen uitgeven.

Ook is het goed het kind eraan te herinneren dat het erg goed is heling te doen, (zowel contact als afstandheling) op alles wat ze eten, of het nu snoep is, chips of fruit, groenten of ijs, water of cola etc. zelfs op voedingssupplementen, vitaminen of mineralen en ook op de medicijnen dat het kind moet nemen.

Ook is het erg goed voor kinderen om zichzelf een contact en afstandheling te geven als ze naar dokters of tandartsen gaan. Hierdoor zullen ze meer ontspannen zijn, het zal hun relatie tot de dokter of tandarts verbeteren en de ervaring zal niet meer zo angstig, pijnlijk of traumatisch zijn.

Het kind zal meer ontspannen zijn en zal ontdekken dat het helemaal niet angstig, pijnlijk, verdrietig of traumatisch hoeft te zijn.

Kinderen spelen soms erg wild. Je zou je kind kunnen vragen om de dagen dat ze vrij zijn om te spelen, deze dagen voor te behandelen met de afstandhealing zodat het rustiger en harmonischer wordt.

Zelfs kan er een afstandsbehandeling gedaan worden voor een hele dag op school om makkelijker te kunnen leren en om dingen beter te kunnen onthouden enz.

Contact behandeling kan ook op speelgoed gedaan worden zodat het speelgoed heel blijft en ook dat het speelgoed het kind niet zal schaden. Het is slim om een kind zijn fiets te laten behandelen voordat deze gebruikt wordt. De energie blijft in de fiets en zo is het kind beter beschermd.

Het Esé teken dat je kind zal gaan leren is een heel goed symbool. Als de kinderen leren hoe je dit symbool kunt tekenen, kunnen zij het gebruiken om het om zich heen te tekenen om zo meer kracht en bescherming te krijgen. Het kan op of onder dingen gelegd of ergens geplaatst worden met een speciale wens of gedachte.

Energetisch is het goed voor het kind om ook te werken met de Golden Movement deel 1. Het kan dit zelfs aan zijn vriendjes leren. Maar de rest van het cursus materiaal is eigendom van het kind zelf en zal niet aan anderen getoond wordt.

Bij alle behandelingen blijft de energie langer in het lichaam als je grond, sluit of stop zegt met de handen onder de voeten. Maar een kind hoeft dit niet te doen. Op het einde van een healing, als je af wilt sluiten kruis je gebruikelijk je handen voor je borst, je buigt licht en zeg de woorden ‘Dank je wel voor deze Healing’ 3 keer. En dit hoeft een kind ook niet te doen na een behandeling. De Helende kracht is wat eenvoudiger voor een kind, maar niet minder sterk.

Het is erg fijn, mooi en krachtig voor een kind om mee te mogen werken.
Het is speciaal voor kinderen ontworpen op wie ze zijn in hun hart en ziel.

Met een warm hart wens ik U veel geluk met U en Uw kind en zijn Healing.

Channie Cha Centara
en
Ine Suiker


 


Disclaimer Privacy Leveringsvoorwaarden