Cursussen op afstand:  ***   UWTH Level 1  ***   The Board of Knowledge 1 en 2  ***   The Board of Knowledge 3  ***   The Board of Angels  ***   Angelic Healing with Gemstones  ***   The beyond 1, 2, 3, 4, 5  ***   New Earth Teachings 1 t/m 9  ***  
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
Tel: 0492 - 321198
info@aardeschool.nl
Leraren voor de Nieuwe Aarde


De Nieuwe Aarde - Deel 2 Extra Informatie
Door Channie West


De transformatie van de aarde wordt steeds voelbaarder en zichtbaarder. De aura van de Nieuwe Aarde heeft de aura van onze planeet al ontmoet. De aura's vermengen zich met elkaar en de belevenissen daar omheen beÔnvloeden ons, levende wezens. Maar beÔnvloeden ook de dingen die voor ons levenloos aandoen zoals stenen etc. Onze medebewoners, de dieren en ook de planten worden beÔnvloed en zijn aan verandering onderhevig. De dieren en de planten hebben eveneens nieuwe chakra's, energiepunten en systemen gekregen. Alles wat leeft wordt beÔnvloed, het grotere geheel idem dito, zoals alle planeten in ons zonnestelsel. Alles gaat omhoog naar de nieuwe dimensie. Het gaat dus niet alleen over de wisseling van de seizoenen, die door deze dans van de sferen beÔnvloed worden. De maan lijkt niet alleen groter, de zon witter, de sterren lijken te fonkelen, en de nacht ziet er donkerder uit. Er gebeurt daadwerkelijk iets om ons heen en we zitten er midden in. De nachten zijn echt donkerder en compacter geworden en sommigen ervaren dat het moeilijker is om 's nachts te rijden. De sterren zijn duidelijker zichtbaar en fonkelen helderder dan ooit en de maan heeft een intens witte kleur die lijkt op een lasvlam. We nemen de dingen op deze manier waar omdat we de sterren, bijvoorbeeld, door een andere dimensie heen zien. De aura van de Nieuwe Aarde heeft een geweldige helderheid. Zelfs overdag kunnen we dit gewaarworden in de lucht als fijne patronen, spiralen, enzovoorts, en bijvoorbeeld unieke wolkenformaties die we nog nooit tevoren hebben gezien.

De Nieuwe Zon zal, als een grootse finale, geboren worden in de nieuwe dimensie, maar we kunnen dit nu al beleven en zien. Je kunt dit het gemakkelijkste doen vanuit de Nieuwe Aarde. Onze zintuigen zijn zich aan het ontwikkelen en ons denkvermogen is aan het groeien zodat we nieuwe mogelijkheden later zelf kunnen creŽren. We moeten allemaal onze manier van denken veranderen voordat de verandering en de verschuiving plaatsvindt. Deze nieuwe manier van denken is al vanuit ons innerlijk aan het rijpen, zodat iedereen meekan. Want wanneer iemand iets zou opleggen van buitenaf, dan zijn er altijd wel mensen die dingen anders zouden willen doen, en daarom een andere kant opgaan en de "trein missen". Maar als iedereen van binnenuit het gevoel heeft welke weg hij moet bewandelen, dan gaat iedereen tegelijkertijd dezelfde kant op. Het kan absoluut niet van buitenaf gestuurd worden, want dat zou betekenen dat je manipuleert en dat zou heel erg verkeerd zijn. Misschien dat er daarom nog geen planetair contact is gemaakt. Als er planetair contact gelegd zou moeten worden, moet dit voor het begin van de evolutie gebeuren, of na de fase waarin een bepaalde vorm van inzicht al is bereikt. We zijn heel goed bezig, dus het zal niet lang meer duren.

Als je wilt weten hoe een heel zonnestelsel met de bijbehorende planeten omhoog kan gaan naar een nieuwe dimensie, dan moet je begrijpen hoe dimensies in elkaar zitten. Dimensies zijn om een specifieke "perfect solide kern" heen gebouwd. Deze kern kan elektromagnetische velden, aardlijn energieŽn, zespunt systemen, enzovoorts creŽren en vasthouden. Niet alle planeten, manen of zonnen hebben deze kern die het voor dimensies mogelijk maakt om op een willekeurige of gelijkmatige manier aanwezig te zijn. De aarde en al haar medeplaneten plus onze zon en de maan hebben allemaal "perfect solide kernen". We hebben een mooie en gelijkmatige dimensie rond ons zonnestelsel en hetzelfde geldt voor de zonnestelsels dicht bij de onze. Op iedere planeet waar leven is, is ook een dimensie dat verbonden is en werkt met het leven en de ziel van de planeet. In ons geval, werkt het met het Deva rijk, het Doden rijk enzovoorts. Als onze aarde in onze huidige dimensie uiteen zou vallen, dan vallen alle huidige bestaande dimensies om ons heen ook uit elkaar. Daarom is het ook de rol van de Nieuwe Aarde om een "perfect solide kern" te hebben en alle omliggende dimensies naar andere niveaus te tillen. Deze "perfect solide kern" zal dan weer fijner afgestemd worden en dat heeft dan weer invloed op alle andere dimensies, die op hun beurt een trede hoger gaan op de lader van perfectie en evolutie. Dit betekent dat de rol van lichtwerkers op de aarde deels bestaat uit hulp verlenen door de grenzen van de dimensies heen. Dit wordt steeds meer mogelijk naarmate de aura's van de twee planeten zich verder met elkaar vermengen. Als de aura van de Nieuwe Aarde dieper de aura van de Oude Aarde binnentrekt zullen hun mogelijkheden zich openbaren. Daar waar zij zich vermengen zullen er meer vrije mogelijkheden zijn om te bewegen en te groeien. Omdat de dimensies redelijk ongrijpbaar zijn kunnen we de mogelijkheden naar ons toetrekken.

Wanneer we naar een andere dimensie gaan, dan betekent dit dat er iets nieuws zal komen. Dit wordt voorbereid door veranderingen op het gebied van de chakra's, onze meridianen en energiebanen, zoals de acupunctuurpunten. Er vinden elektromagnetische veranderingen plaats en veranderingen in de aura. De auraveranderingen geven aanzet tot het veranderen van het bloed, wat weer een verandering teweegbrengt in de cellen; en wanneer dat gebeurt verandert ons uiterlijk. Allereerst gedraagt onze huid zich raar, dan wordt het zachter en gladder, zodat er dingen kunnen veranderen onder de oppervlakte van de huid. We worden weer opnieuw gebouwd, maar niet naar onze wensen, dromen of visie, maar om in staat te zijn om ons aan te kunnen passen naar onze frequentie en lichamen op de Nieuwe Aarde. Wanneer we eindelijk op de Nieuwe Aarde zullen aankomen gaan we onze grote keuzes maken, zoals onze leeftijd, lengte, geslacht, kleur enzovoorts.

Het meeste wat we hebben zal wegvallen wanneer we naar de hogere dimensie gaan. Alle samengestelde materialen kunnen met geen enkele mogelijkheid op de Nieuwe Aarde bestaan. Dus als je favoriete spulletjes gemaakt zijn van plastic of iets synthetisch, sorry, maar dat zal moeten verdwijnen. Als je van goud of kostbare stenen houdt, zullen deze misschien van kleur veranderen of in dichtheid en er niet meer uitzien zoals je ze graag ziet. Sommigen van ons zullen buitenaardse wezens, engelen en lichtwezens aanroepen om hulp te vragen bij het beschermen van bepaalde dingen die ons dierbaar zijn. Sommigen zullen ze van tevoren meenemen naar wereld 2, waardoor het uit elkaar vallen wordt voorkomen. Maar je kunt leren hoe je de frequentie van dingen, die je echt mee wil nemen, kunt veranderen. (zie de 3e NET cursus)

Sommige dingen uit onze wereld blijven hetzelfde op de Nieuwe Aarde. En het gevoel van verlies, wat begrijpelijk is, zal overtroffen worden door alle nieuwe dingen. De buitenaardse wezens zeggen dat de Nieuwe Aarde een veilige afdruk heeft van de wereld zoals we die kennen, totdat we zonder kunnen leven. Dit betekent dat bekende herkenningspunten en monumenten die we kennen, enzovoorts, ons helpen navigeren in ons dagelijks leven. Ze zullen blijven totdat we nieuwe hebben om ons op te kunnen oriŽnteren. Dus de Egyptische piramiden gaan misschien mee en zullen na een tijdje uit elkaar vallen om ruimte te maken voor nieuwe of andere dingen. Mensen die de ervaring van de piramiden gemist hebben, kunnen ze in een andere tijdsdimensie nog bezoeken, waar ze in hun oorspronkelijke staat zullen staan en de ervaring zuiver zal zijn. Ik heb het niet over tijdreizen, maar bijvoorbeeld door gebogen tijddimensies.

Wanneer we eindelijk op de Nieuwe Aarde zullen zijn, bouwen we allemaal een nieuwe leven op met banen, relaties, families, huizen enzovoorts. De eerst stap is aanpassing en het oude blijft min of meer intact. Maar dan zullen de huizen en steden snel uit elkaar vallen om ruimte te bieden aan andere dingen en gebouwen met een aangepaste frequentie. Je zou kunnen denken dat dit angstaanjagend is, vooral voor een kleine, tere, alleenstaande vrouw. Maar dan zie je dat zo'n nieuwe dimensie toch wel handig is en kom je eindeloze mogelijkheden tegen. Het zal natuurlijk wel met enig werk te paard gaan, maar hoe lichter en hoe verfijnder de dimensie is hoe leuker het wordt. Een ding is zeker in de nieuwe dimensie: met minder werk krijg je meer voor elkaar dan hier. Dan zeg ik: "Joepie!"


Dure stenen kun je ook als spiritueel werktuig gebruiken

Wat is de meest voorkomende edelsteen op Aarde? Welke steen kent bijna iedereen van naam, of hoe je hem van onecht kunt onderscheiden? De Diamant! Bijna iedereen weet hoe hij er uit ziet en hoe waardevol hij is. Vaak wordt hij als een uiting van liefde gegeven in de vorm van trouwringen, of als waardevol geschenk gegeven in de vorm van een horloge bezet met kleine diamanten. Ze worden hoog gewaardeerd en kosten een fortuin. In ruwe vorm of van mindere kwaliteit kosten ze $15 of minder. Wanneer het aankomt op energieŽn, frequenties of vibraties van een steen, maakt de kwaliteit van een steen helemaal niet zo veel uit. Je mag de goedkoopste nemen die je maar kunt vinden, zolang hij maar echt is. Vierkante zirkonen zijn niet echt, ook al heeft hun glans al veel mensen voor het lapje gehouden. Wat je ook probeert, je kunt nooit de vibratie van een diamant imiteren.

Omdat diamant het hardste materiaal is van de aarde, kan het energetisch gezien hele interessante stukjes kracht of macht verkrijgen tijdens het doorlopen van alle fasen van de spirituele evolutie. Eerst zullen alle vloeibare dingen beÔnvloedt worden, maar alles met een hogere dichtheid zal compleet andere dingen uit het spectrum van de evolutie krijgen. De diamant, als steen, begint te vibreren en kracht uit te stralen. Hij straalt als een vuurtoren uit waar de eigenaar spiritueel voor staat en heeft bereikt. Deze energie wordt uitgestoten en zal anderen inspireren. De diamanten zijn actiever sinds de herfst van 2001. Dus het zal me niets verbazen als je, geÔnspireerd door je hogere zelf, nieuwe juwelen hebt gekocht of dat je een paar oude juwelen opgeduikeld hebt, waar diamanten in zitten.

Welke tip heb ik voor je als je al een poosje denkt om in een diamant te gaan investeren. Een of meerdere? Groot of klein gemeten in karaats? River, Wesselton, enzovoorts? Helder, zonder korrelige insluitsels of met? Hoe zuiver en wit? Welke kleur: paars, rood, groen, blauw enzovoorts? Rond of vierkant? Het heeft allemaal te maken met persoonlijke smaak en stijl en, natuurlijk, hoeveel geld je hebt. In deze tijden van ontwikkeling en spirituele evolutie, denk ik niet dat je iets heel duurs moet kopen, behalve wanneer er een bepaalde reden voor is. De diamant hoeft ook niet van perfecte kwaliteit te zijn, wil je hem als spiritueel werktuig gebruiken. Deze laatste woorden zullen veel spiritueel geÔnteresseerde mensen mij niet in dank afnemen. In veel spirituele gemeenschappen worden juwelen en diamanten gezien als materialisme en ijdelheid. Sommigen vinden dat wanneer je jezelf als spiritueel beschouwd, je absoluut niet met deze dingen in verband wil worden gebracht.

Als je dezelfde contacten hebt zoals ik en anderen met mij, dan kun je er op een hele andere manier naar kijken. Natuurlijk kun je juwelen en diamanten dragen. We zullen er spiritueel niet minder om worden. Bovendien hebben we vaak een hele specifieke reden om bepaalde juwelen te bezitten en te dragen. Je kunt echt heel veel werk verrichten met diamanten wat je niet met iets anders kunt doen. Ik heb het natuurlijk niet over het snijden van glas of het boren van gaten. Spiritueel gezien kun je met ze mediteren, genezen, jezelf opladen en veel en veel meer. Je kunt energie ontlenen aan een diamant wanneer je jezelf een beetje zwak of futloos voelt. Je kunt er kracht en moed aan ontlenen. De laatste tijd kun je ook informatie en kennis aan ze onttrekken en ook mensen met ze initiŽren. Voor mij is elke diamant een potentieel spiritueel werktuig, klaar om getemd te worden. De kracht van een diamant is als een ongetemd wild paard die getraind moet worden. Hij moet ook worden liefgehad en bereid zijn om te willen leren een werktuig te zijn.

Voordat ik mijn eigen diamant had, ging ik naar juwelierszaken en vroeg ik of ik de grootste diamant die ze hadden mocht zien. Als ik hem dan vasthield ging ik er naar binnen met mijn ziel en absorbeerde zijn kracht. Ik revitaliseerde mijzelf met de diamant. Je zou kunnen denken dat ik er verkeerd aan deed om de steen van zijn krachten te ontdoen. Maar onthoudt dan dat de diamant zich het snelst van alle stenen weer kan opladen; daarom is hij zo solide.

Een steen die meer tijd nodig heeft om zich weer op te laden is meestal vrij teer. Diamanten voelen zich ook goed wanneer je ze spiritueel gebruikt en liefhebt. Het is altijd aardig om je steen te bedanken als je hem hebt gebruikt.

Als je op een makkelijke manier energie wil ontlenen aan de diamant, kun je dat op deze manier doen:

Hou de steen of ring met beide handen vast. Kijk er eerst naar met een heldere blik. Neem de vorm en de pracht van de steen in je op. Verwelkom het gevoel en de kracht van de steen. Open je ogen een beetje wijder. Adem iets dieper in en trek tegelijkertijd de straling en het licht van de diamant naar binnen. Verspreidt de kracht in jezelf en laat het naar boven stromen via je vingers, handen en armen. Laat je blik een beetje wazig worden, zodat de steen zijn contour verliest. Voel waar je Hartchakra zit, in het midden van je borstbeen, en met de volgende inademing trek je de kracht daar naar binnen. Laat de kracht door je armen en schouders stromen en vervolgens in je hartchakra. Bedenk dat zijn licht nu jouw licht is en dat zijn kracht nu jouw kracht is. Bedank hierna de steen.

Je moet deze procedure snel leren doen. Adem op een diepe manier, maar doe dit zonder geluid te maken en kijk een beetje nonchalant als je dit doet, anders wordt de verkoper een beetje ongerust als je daar staat te hijgen. Als je weer thuis bent dan kun je de steen in je gedachten weer voor de geest halen en keer op keer contact maken met zijn energie en vibratie.


White Time

Er bestaan vele krachten in de ruimte en White Time is daar een van. Deze kracht komt van een specifieke bron, "De bron van White Time." Deze bron genereert tunnels, stralen, en ringen van White Time. De White Time ringen zijn puur. Hun overweldigende energievelden kunnen alleen niet professioneel gebruikt worden om ruimtereizen mee te maken enzovoorts, zoals je de White Time tunnels gebruikt. De ringen bewegen niet gelijkmatig in een specifiek ritme en er bestaat een kans dat ze oplossen als ze gebruikt zouden worden. De White Time tunnels met hun zespunt systemen hebben echter een voorspelbaar model en vorm, gelijkmatigheid, trilling enzovoorts.

Iedere planeet die een "perfect solide kern" heeft en zes afzonderlijke energieŽn kan bevatten die op hun beurt weer een zevende energie (White Time) kunnen creŽren, kan actieve zespunt systemen maken met White Time erin. De White Time moet beschouwd worden als een natuurlijke kracht, geen gefabriceerde.

De oppervlakte van de aarde heeft een rooster van verschillende energiebanen en patronen inclusief de zespunt systemen. Deze systemen zijn horizontaal en liggen plat op de grond waar ze zeskantige patronen vormen. Ze richten zich ook verticaal op, helemaal tot in de ruimte. Ze kunnen beschouwd worden als dunne stokken die uit de planeet steken. Deze stokken beginnen in de kern van de planeet en gaan door elke binnenste laag van de planeet heen. De kerngrootte verschilt natuurlijk van planeet tot planeet. De innerlijke kern verspreidt zijn krachten op een gelijkmatige manier, maar de grootte van de planeet in vergelijking tot zijn kern beÔnvloedt de dichtheid van de zespunt systemen aan de oppervlakte van de aarde. Deze zespunt systemen op een planeet worden geactiveerd en zullen White Time versturen wanneer met hun stokken contact maken met het zespunt systeem en zijn stokken van een andere planeet. Er vindt dan een werking plaats.

Sommige mensen op aarde hebben iets geleerd wat White Time Healing heet. Wanneer de student wordt geÔnitieerd in deze vorm van genezing wordt hij in verbinding gebracht met de bron van Universal White Time Healing. Deze is dezelfde als de bron van White Time. De genezers op iedere planeet zijn een werktuig voor deze geneeskracht, maar ze zijn ook een potentieel kanaal voor alle vormen van White Time energie. Iedere genezer heeft de mogelijkheid om zich met de bron te verbinden en ook met de "perfect solide kern" van de Aarde. En wanneer een genezer dit doet zijn z'n mogelijkheden eindeloos. De kern herkent onmiddellijk de handtekening van de Universal White Time Healer aan de oppervlakte van de Aarde en er ontstaat onmiddellijk harmonie tussen beiden. Op voorwaarde dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Op deze manier kan de hele aarde door hen heen ademen.

Iedere planeet is op een bepaalde manier afhankelijk van en verbonden met twee (onder andere) sterke universele krachten. Het is de Bron van White Time en de Oorspronkelijke Kracht van de Centrale Zon. De Nieuwe Aarde zal hiermee, ook, via haar kern verbonden moeten worden. Dit heeft deels te maken met scheikunde en substanties en het maakt niet uit in welke dimensie een planeet zit. Een ander deel gaat over het opbouwen van spiritualiteit en dat iedereen nodig is voor de voltooiing ervan. Ja, we hebben iedereen nodig om de kern van de Nieuwe Aarde te kunnen vormen en voor de bevrijding van de Ziel van Moeder aarde om de opstijging te kunnen voltooien. Er is heel veel spiritueel werk nodig om haar op haar weg te steunen. Dus help waar je maar kunt. ( Het is goed om te weten dat degenen die hier gestorven zijn, als jonge mensen aan de andere kant aan het helpen zijn).

Nieuwe Tijden

De Nieuwe Aarde geeft ons een heleboel nieuwe dingen. Ze geeft ons nieuwe seconden, minuten, uren, dagen, weken, maanden, jaren enzovoorts. Alles buigt om naar een nieuwe tijd op een veel grotere planeet. We cirkelen om een grotere zon met meer en nieuwe planeten. Alles zal zich binnen een nieuw zonnestelsel bevinden en in een nieuwe dimensie. Er zal een dag en een nacht maan zijn. Het klimaat zal overal op de Nieuwe Aarde anders zijn. We zullen nieuwe methoden moeten vinden om het weer te voorspellen door compleet nieuwe wolkenformaties te interpreteren die we nog nooit hebben gezien. We vangen al een glimp op van deze nieuwe formaties. We kunnen het al een klein beetje zien daar waar de dimensies in elkaar overgaan. De regenboog heeft al een paar nieuwe kleuren tussen de oude zitten en er zit een nieuwe kleur op de plaats van het rood. Als je heel goed kijkt kun je het zien.