Cursussen op afstand:  ***   UWTH Level 1  ***   The Board of Knowledge 1 en 2  ***   The Board of Knowledge 3  ***   The Board of Angels  ***   Angelic Healing with Gemstones  ***   The beyond 1, 2, 3, 4, 5  ***   New Earth Teachings 1 t/m 9  ***  
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
Tel: 0492 - 321198
info@aardeschool.nl
   


Woonhuis

Aardeschool:

Wie zijn wij:
Vanuit onze spirituel centrum Aardeschool bieden wij, Ine Suiker en Henk van Driel, u onze spirituele activiteiten aan.
Wij hebben niet alleen een lange ervaring met spirituele, alternatieve bewustwording, geneeswijze en bewegingsvormen, die al terug gaan naar midden jaren 70 van de vorige eeuw, maar ook een behoorlijk brede ervaring op allerlei terreinen van spiritualiteit en levensopvattingen.

Inzichten als:
 • indiaans shamanistische invloeden, zoals smudgen en indiaanse rituelen;
 • egyptische inzichten, zoals de taroth;
 • joodse inzichten, zoals de kabala;
 • westerse oude inzichten zoals runen;
 • nieuwe oosterse inzichten zoals reiki;
 • nieuwe westerse inzichten zoals bloesem remedies;
 • nieuwe mediaties zoals amerikaanse geleide meditaties;
 • nieuwe wereld inzichten zoals archetype healing (Info) en whitetime healing (Info).
Activiteiten als:
 • behandelingen met behulp van:
  1. Archetype Healing
  2. Universal Whitetime Healing
  3. Geleide Meditaties
  4. Cristal Healing (met kristallen en steenleggingen)
  5. Bach remedies href="http://www.cpgoostbrabant.nl">(Info)
 • lezingen/cursussen over deze alternatieve geneeswijzen
 • trainingen in bewustwording (Info)
 • vollemaan en healing ceremonies
 • activatie van lichtsteden (Info)
Wij willen u kennis laten maken met de vele werelden en werkelijkheden die er bestaan naast onze dagelijkse materiële kijk.
En dit trachten wij te bereiken door een gemengd aanbod van ceremonies, cursussen, healing en informatieuitwisseling maar vooral, (daar zijn we ons van bewust) door te proberen het zelf te leven en te zijn.
Want dit is de weg die wij allen in het leven moeten bewandelen, naar de top van de levensberg.

Onderweg kunnen we elkaar als metgezellen ontmoeten en met elkaar delen en enige tijd later gaat ieder weer zijn eigen pad naar die top, naar ascensie, naar meesterschap over het leven.

Als wij u op dit pad tegen komen, zullen wij met u delen en u als metgezel begroeten, maar ook respecteren dat u op een gegeven moment weer uw eigen pad moet gaan.

Dit proberen te leven met de christusliefde vanuit ons hart is ook onze opgave. Dit willen wij ook u laten ervaren en via onze trainingen en healings willen wij u helpen op dit pad.

Wij hopen dat wij u het vlammetje kunnen bieden wat u nu zoekt.

   


Ons centrum aardeschool

Achtergrond

Ine heeft aanvankelijk gewerkt in ziekenverzorging en de psychiatrische verpleging. Na de geboorte en eerste jeugdjaren van onze kinderen heeft zij begin jaren 90 een opleiding gevolgd voor Indiaans Sjamanisme.
Daarnaast heeft zij trainingen gevolgd over Bach Remedies, Reiki, Crystal Healing en andere. Sinds 1998 geeft zij behandelingen. Ze is nu Hoofdleraar voor Nederland, geeft les in alle 4 de levels van Universal White Time Healing en leidt hiervoor ook de leraren op.

Met Aardeschool hebben we, naast healing, diverse cursussen georganiseerd, maar ook lezingen en trainingen van White Time met Channie West en Archetype Healing met Maria Victoria Garcia. En zo hebben we geholpen deze nieuwe methodes naar Nederland te brengen.

Bij de healing is Universal White Time Healing geleidelijk aan de basis geworden van de behandelwijze en worden de andere methodes meer en meer als een aanvulling gebruikt.

Voor White Time healing geven we alle cursussen en alle leraren opleidingen. Ook voor Archetype Healing organiseren wij in Nederland de opleiding en begeleiding van therapeuten.

Wilt u meer informatie over een van deze onderwerpen, mail of bel dan gerust even.
Ine Suiker, Hoofdleraar White Time Nederland. (mail)