Cursussen op afstand:  ***   UWTH Level 1  ***   The Board of Knowledge 1 en 2  ***   The Board of Knowledge 3  ***   The Board of Angels  ***   Angelic Healing with Gemstones  ***   The beyond 1, 2, 3, 4, 5  ***   New Earth Teachings 1 t/m 9  ***  
Centrum Aardeschool Aardeschool.nl Bezuidenhout 1
5427 ER Boekel
Tel: 0492 - 321198
info@aardeschool.nl
   

Board of Knowledge
door Channie Centara Cha

In juli 2009 heb ik kennis mogen maken met de Board of Knowledge. Hierdoor heb ik een nieuwe stap in mijn spirituele groei gemaakt en deze heeft mij toegang gegeven tot een zeer oude kennis. Deze unieke kennis geeft mij de gelegenheid om mensen te openen, zodat zij geestelijk kunnen groeien en evolueren in precies de juiste richting voor die persoon. De Board of Knowledge werkt individueel voor iedereen, want we zijn allemaal uniek en ieder mens heeft zijn individuele geschenk in het leven. Door deze openingsstappen kan een sterkere spirituele groei ontstaan op de best mogelijke manier.

Dit Board of Knowledge is iets dat overal in het Heelal wordt gebruikt onder buitenaardse wezens, engelen en lichtwezens. Er kan steeds opnieuw en opnieuw mee gewerkt worden, en elke keer weer helpt het het individu om door te groeien naar dat wat het beste voor hen is in de richting die hen het verst brengt naar de Spirituele Totale Verlichting. Zelfs de al Verlichte wezens, zoals Meesters, Aartsengelen, Lichtwezens enz., profiteren continu van het gebruik van de Board of Knowledge.

De persoon die werkt met de Board of Knowledge is de "Gever" en de hogere wezens in het heelal geven elkaar over en weer de Opening Stappen. Meestal geven ze het niet aan zichzelf, maar in plaats daarvan hebben ze een nederige drager van deze kennis nodig om zichzelf te laten openen. Deze verbazingwekkende Kennis kan ook dieren openen en de natuur, als groep of individueel. Zelfs planeten kunnen worden geopend om hen op de juiste manier te leiden in hun spirituele groei. Deze kennis kan nooit verkeerd worden gebruikt en niemand zal het ooit ontgroeien. Dus een verzoek om Opening Stappen voor iemand anders dan jezelf, is ook geschikt en heilzaam voor die persoon, waarvoor deze openingen gevraagd zijn, en die zich er niet van bewust is deze te ontvangen. Deze openingen leiden een persoon altijd in de juiste richting en naar het hoogste pad van Spiritueel begrijpen dat uniek is voor juist die persoon. De kennis van de Board of Knowledge is niet te vinden in aardse boeken en je kunt het niet lezen. Daarvoor in de plaats worden specifieke Heilige Symbolen gezonden naar de "ontvanger" die vervolgens in harmonie komt met het teken en verder gaat op het hoogste spirituele pad, dat voor deze tot nu toe mogelijk is.
   
Hoe kunt u hulp van de Board krijgen

Elke Opening Stap van de Board of Knowledge brengt ons dichter bij Verlichting en Harmonie binnen de Heilige Gelukzaligheid. In ieders spirituele groei is een diepte waar niemand ons nog kan begeleiden, zelfs geen Engel of ander Verlicht wezen. In die diepte ben je alleen met jezelf, het leven en het Goddelijke. Het is deze diepte dat de tekens van de Boards hun werk doen. Daar wordt je geopend naar je eigen unieke Spirituele weg.
Ik ben opgeleid om met vijf van deze unieke en oude Boards te werken en openingen te maken voor mensen, dieren, de natuur en planeten, enz. Ook werk ik met The Sun Board. Dit is het absoluut krachtigste en diepste Board. Het overstraalt met zijn Zon alle anderen 5 Boards en werkt voorbij alles wat wij kunnen begrijpen. De Board of Knowledge kan aan iedereen worden gegeven, zonder uitzondering.

De Board of Knowledge 1, 2, 3, 4, 5 en Absolute Board.
Elke Board of Knowledge heeft zijn eigen specifieke energie tekens, kleur en betekenis.

Board 1 werkt vooral op het fysieke zijn.

Board 2 werkt op het emotionele en Psychologisch vlak.

Board 3 opent tijd en ruimte. Is als grote geest die alles met elkaar verbind. Maakt het mogelijk om spiritueel dieper te openen en manifesteert het in tijd en ruimte.

Board 4 is het Goddelijke Board en werkt direct op de groei naar ieders eigen Goddelijkheid.

Board 5 is alles wat er bestaat. In de Creaties, in The Beyond en daarvoor, en omvat alle 4 andere Boards.

Absolute Board draagt als het ware de andere 5 Boards. Deze energie doet mee als er met de overige Boards wordt gewerkt.

De werksessies met de Board 4 zijn heilig, en gaat dieper dan waar ik ooit mee gewerkt heb. De heilige energie dringt door tot in het zielsniveau en het atomaire nivo in het lichaam. Het beïnvloedt het gehele lichaam en aura, maar ook de emoties, de Psyche en de ziel.

Er zijn 4 Initiatie Ceremonies om een goddelijk Verlicht mens op Aarde te worden.

Bent U hierin geïnteresseerd, dan kunt U contact opnemen met ine@aardeschool.nl. Kosten per Initiatie Ceremonie zijn € 30,00. Besluit U ze alle 4 te willen ontvangen dan zijn de kosten hiervoor € 100,00.

Er zijn 3 Ceremoniële Upgrades elk van 50.000 stappen.

Hebt U hiervoor interesse, dan kunt U contact opnemen met ine@aardeschool.nl. Kosten per Upgrade zijn € 50,00.

Specifieke sessies op afstand.

De volgende sessie worden op afstand gegeven voor een speciaal doel. Ben je in een of meerdere afstand sessies geïnteresseerd, neem dan contact op met ine@aardeschool.nl. Er wordt dan een tijd afgesproken waarop de sessie gegeven gaat worden. De kosten zijn € 35,00 per sessie.

Goddelijke Spiritualiteit. Dit betekent dat je verlicht wordt op een ander niveau dan de gewoonlijke Verlichting, die wordt verkregen door het doen van Spiritueel werk, spirituele openingen, cursussen, initiaties en meditaties etc. Met dit begin je jouw eigen innerlijke Goddelijkheid te ontdekken, en je leert te leven voor en met het, in Goddelijke Spiritualiteit en diens ware Verlichting.

Goddelijke vreugde voor het leven van alledag. Door Goddelijke Vreugde te leren ervaren zul jij je voldaan voelen in het dagelijkse leven.

Heilige Beschermende Energieën. Soms is het noodzakelijk om een extra beschermende energie om je heen te hebben. In dit geval versterkt het 't lichaam, de emoties, en ook verschillende lagen in de aura. De aura bescherming vindt plaats in de laag die hiervoor het beste gelegen is. Geen enkele vorm van negativiteit of negatieve mensen zullen in het energieveld van je aura willen verblijven. Ook je lichaam, bewustzijn en psyche ontvangen bescherming.

Diepe Goddelijke Reiniging. Het zuivert de Ziel, de Spirit, de Zonnevonk, de Zonnester en onze totale verlichting in al diens fasen. Waarom? Soms sluipt er vuil in, zelfs op deze delicate niveaus, die moeilijk te zuiveren kunnen zijn door jezelf of met professionele hulp. Deze Diepe reiniging gaat naar de verschillende soorten auralagen, onze vibratie en frequentie. Waarom is dit nodig? Op ons fysiek kleinste atomaire niveau bezitten we een vibratie in de quarks en er is ruimte tussen de atomen. Dit alles dient te zijn afgestemd als een fijn gestemde piano. Het dient ook gereinigd te worden van de verkeerde interferentie. Onze ruimte tussen de atomen dient zuiver genoeg te zijn om te kunnen werken zoals bedoeld is om een dimensie, anders dan onze gebruikelijke, te kunnen opnemen. Onze spirituele groei, kennis etc. heeft ook reiniging nodig. Waarom kennis reinigen? Soms is spirituele kennis onzuiver en begrijpen we dat pas later in het leven.

Om Gedachten en Creativiteit te openen. Dit is als een opening. Deze opening creëert vooruitgang, waar die er niet lijkt te zijn. Het omarmt en creëert nieuwe manieren van denken. Een breder perspectief opent zich voor je. Je kunt helderder denken en zult weten wat er gedaan dient te worden. Het helpt met creatieve en artistieke vaardigheden. Het beïnvloed de toon van de stem en laat deze op positieve wijze klinken.

Om succes te hebben en Sterk te zijn. Dit is een prachtige energie om te geven, wanneer iemand down is of psychologisch is ingestort. Maar het hoeft niet zo dramatisch te zijn, misschien wil iemand slechts succes hebben, wil iemand slechts vooruit, erkenning op het werk, binnen de relatie, bij kinderen, in het leven van alle dag etc.

Stralende Bescherming van Heilig Licht. Soms hebben we Stralen van Bescherming nodig, die het donkere of grijze en het sombere oplichten en wegtoveren. Soms heeft het leven zelf een levensinjectie van licht en kracht nodig. Dit komt door de Stralende bescherming van Heilig Licht.

Ook is het mogelijk om een serie sessies aan te vragen. Dan wordt er minstens een maand aan U gewerkt met 12 of meer sessies waarin vele openingen mogelijk zijn, afhankelijk van de persoon waarmee ik dan werk. De kosten hiervoor zijn € 275,00.

In liefde en licht groet ik jullie,

   Ine Suiker, Hoofdleraar Universal White Time Healing Nederland. (mail)